Please assign a menu to the primary menu location under menu

OLYMPUS DIGITAL CAMERATrio Kees Oosterwijk

Tip voor een mooie zondag: lekkere luisterbare live Jazz van het het Kees Oosterwijk trio in Cafeop2.

Wie vaker wat van mij leest, weet dat ik een serieuze fan ben van Kees en zijn muziekvrienden. Afhankelijk van de formatie waarin Kees speelt krijgen we de Jazz heel melodisch of juist wat rauwer. Tegelijkertijd merk ik dat ze in elk optreden een hele variatie tussen die twee laten horen.

Dubbele verrassing

Het repertoire is altijd een verrassing, maar bevat steevast een paar bekende toppers, die je vlug herkent. Dan komt de tweede verrassing, de improviserende musici verrijken het stuk met verrassende nieuwe vondsten. Als je – net als ik – met enige regelmaat naar jazz luistert, geeft het live optreden van Kees en zijn band je elke keer weer een nieuwe ontdekking.

Dus.

Zondag 17:00 in Caféop2: Kees Oosterwijk en trio. Wij komen met wat familie en vrienden om te genieten van muziek met een wijntje en Flammkuchen.

Cafeop2, Kees Oosterwijk, Live Jazz