Please assign a menu to the primary menu location under menu

DagAlmere, buiten, groen, waterStrandsfeer aan het Gooimeer

Het surfstrandje in Almere haven is al jaren een populaire surfspot voor heel Nederland. Dit stukje Gooimeer leent zich bij alle weersomstandigheden voor de sport en er wordt alle maanden van het jaar gesurft. Ik woon er vlakbij. Staat er ineens een terras voor het gebouw; een lounge!

In dit gebouw aan het Gooimeer zat (en zit) ook de vereniging, maar het is nu een openbaar toegankelijke lounge: Beachclub Waterproof. Die is gewoon voor iedereen toegankelijk. Hoe slim is dat! Langere openingsuren voor de surfliefhebbers én een hapje en drankje voor bezoekers en de talloze wandelaars op de dijk. En waarachtig, het werkt. Een van mijn buren gaat er vrijwel elke dag naar toe. Stukkie zwemmen, kopje koffie, nog een stukje zwemmen en terug naar huis wandelen.

Reclame wil ik echt niet maken, maar dit is wel briljant bedacht en top uitgevoerd. En wat een lekker sfeertje.