Please assign a menu to the primary menu location under menu

Politiek

Zo werkt de PM

In 10 minuten tijd loop ik door het vernieuwde politieke domein en ik vertel op elke plek wat daar gebeurt tijdens de Politieke Markt. En ik doe dat à l’improviste, wel te verstaan. Klopt het een beetje?

Als je je nou afvraagt hoe die Politieke Markt van Almere nou eigenlijk werkt: hier is het antwoord. Denk ik. Ik loop er door de gangen en zalen en spreek uit wat er bij mij opkomt. Je krijgt een goede indruk van de nieuw ingerichte ruimtes én een idee hoe ons unieke Almeerse systeem zo’n beetje werkt. Althans, dat hoop ik.

Filmpje duurt zo’n 10 minuten, maar een paar proefkijkers vertelden mij dat het helemaal zo lang niet lijkt te duren.

Helemaal 100% gereed waren de ruimtes nog niet. Zo zie je in een van de opnames dat de stickers van zaal Buiten nog niet definitief zijn aangebracht. En in de raadszaal hangt in de achtergrond een rood-witlint. Maar voor het doel is het goed genoeg. Want laat mij vooral weten wat je ervan vindt, wat er ontbreekt of wat er té uitgebreid is. Alvast bedankt.