Please assign a menu to the primary menu location under menu

OvergooiOvergooi

Haha, wat moesten ze lachen in het Gooi. “In Almere bouwen ze Blaricum na, dat wordt nooit wat.” Jammer voor die Gooiers, ze kregen ernstig ongelijk. Overgooi is schitterend en in veel opzichten stukken mooier dan Blaricum.

Absoluut op het vlak van ruimte. Brede lanen, verre uitzichten en een heel eigen mini-natuurgebied: Overgooise Zoom. En zeker ook op het gebied van architectuur. Want er staan verbazingwekkend mooie huizen tussen. Ook al kun je er steeds minder van zien. De bomen en hagen zijn inmiddels zo hoog opgeschoten dat de meeste schoonheid ervan – net als in Blaricum – verborgen blijft.

Sommige villabezitters gunnen ons wel een blik op hun paleizen en rijk ingerichte tuinen. Hier doorheen te fietsen geeft zo’n andere beleving dan waar ook in Almere, dat het vreemd aandoet als ineens de dijk weer opduikt. Ja, het is toch écht Almere.